fbpx

'De Magnolia' 
is een vroeg in het voorjaar bloeiende boom of struik met een rijke bloei en prachtige grote bloemen'
Het begin van de lente!
De mensen hebben nood aan een frisse lentebloem. Diegene die na een koude en/of natte winter zorgt voor extra energie.
'deMagnolia' haalt haar inspiratie hieruit , het hele jaar door!

Volg ons

Copyright 2018 deMagnolia All Rights Reserved

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

Laat je klant fan worden.

Sociale media zijn ’in’!

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze samenleving. De consument van morgen groeit vandaag op tussen de smartphones en  de laptop. Wie zit er niet op Facebook, instagram of Pinterest? En het aantal groeit elke dag nog zeer fors.

Je kan deze social media ook inzetten als marketingtool.

Je kan je klanten bereiken op een effectieve manier, je creëert aandacht voor je bedrijf, je spreekt snel een groot publiek aan en je bedrijf is sneller te vinden door de zoekmachines van google. Social media zijn bij uitstek ook geschikt om een relatie aan te gaan met je klanten of relaties. Waar hebben ze behoefte aan, wat vinden ze belangrijk? Wat uiteraard belangrijk is, is dat de sociale media onderhouden worden. Dagelijks, drie-dagelijks, wekelijks,…

Om dit vuurtje aangewakkerd te houden is deMagnolia je beste partner.

FACEBOOK ALS MARKETINGTOOL

 

'De sociale netwerksite'

Facebook kan op verschillende manieren succesvol zijn al marketingtool. Het belangrijkste is dat jij, als bedrijf, jouw doelgroep voor ogen houdt en vooral wat facebook kan betekenen als marketingstrategie voor jouw bedrijf.

Hierbij kan het team van ‘deMagnolia je helpen’.

Wij nemen van jou de taak over en posten dagelijks, tweedagelijks, wekelijks een gepaste status op jouw bedrijfpagina  en zorgen ervoor dat je bedrijf meer likes krijgt en vooral meer klanten.

of

Wij zorgen ervoor dat we je aan de hand van een workshop of consultancy wegwijs maken in de wereld van de social media en je vooral helpen je een goede social media strategie op te zetten.

INSTAGRAM ALS MARKETINGTOOL

'verhalen die met mooie foto's verteld worden'

Kan instagram ook dienen als marketingtool?

Instagram kan op verschillende manieren succesvol zijn al marketingtool. Het belangrijkste is dat jij, als bedrijf, jouw doelgroep voor ogen houdt en vooral wat instagram kan betekenen als marketingstrategie voor jouw bedrijf.

Hierbij kan het team van ‘deMagnolia je helpen’.

Wij nemen van jou de taak over en posten dagelijks, tweedagelijks, wekelijks een gepaste foto met de nodige hashtags op het net en zorgen ervoor dat je bedrijf meer volgers krijgt en vooral meer klanten.

of

Wij zorgen ervoor dat we je aan de hand van een workshop of consultancy wegwijs maken in de wereld van de sociale media en je vooral helpen je een goede social media strategie op te zetten.

PINTEREST ALS MARKETINGTOOL

 

'alle bijzonderheden vind je op Pinterest'

Pinterest is een sociale netwerksite die fungeert als prikbord. Je kan over het hele web afbeeldingen pinnen en vervolgens op een van de aangemaakte of zelf gemaakte moodboards plaaten.

Pinterest kan op verschillende manieren succesvol zijn al marketingtool.

Het belangrijkste is dat jij, als bedrijf, jouw doelgroep voor ogen houdt en vooral wat facebook kan betekenen als marketingstrategie voor jouw bedrijf.

Hierbij kan het team van ‘deMagnolia je helpen’.

Wij nemen van jou de taak over en posten dagelijks, tweedagelijks, wekelijks een mooie afbeelding van jouw favoriete item en zorgen er voor de je ‘pins’ worden gezien en ‘gerepind’.

of

Wij zorgen ervoor dat we je aan de hand van een workshop of consultancy wegwijs maken in de wereld van de sociale media en je vooral helpen je een goede social media strategie op te zetten.

 

 

Denk je aan een project? Contacteer ons! Wij zoeken samen met jou naar het beste resultaat
Contact Us

Super dat je me wil volgen op Social media