Snel snel is een NO GO in social media marketing

‘Of je even snel iets op social media kan plaatsen want ik heb binnenkort een evenement dat wel wat aandacht nodig heeft.’

Hoeft niet teveel aandacht aan gegeven worden hoor! De foto en (beperkte) input vind je in de mail .En graag op alle kanalen plaatsen voor zoveel mogelijk bereik… thanks.’

Krijg jij daar ook de kriebels van?

Als ik naar de bakker ga en bestel een taart voor mijn verjaardag met een afbeelding van den Teletubie en verwacht dat ze binnen 10 min. klaar is?? Dat gelooft toch niemand.

Wel, bekijk social media marketing ook eens vanaf dit standpunt. Want van een taart verwacht je dat ze vers is, lekker smaakt en op maat gemaakt voor je verjaardag. En bovendien weet je ook dat de bakker dit niet in 10 min voor je kan klaarmaken.

Organische groei en naamsbekendheid vergroten bereik je ook niet zomaar in een wip en een knip omdat je een paar foto’s met beperkte tekst op gelijk welk uur plaatst.

NOPE, no way!

Je naamsbekendheid- en online zichtbaarheid vergroten vraagt aandacht. Want een goeie strategie is echt wel een vereiste. Anders doe je het beter niet.

Investeer daarom in je social media marketing en neem een social media beheerder onder de arm of leer hoe je het zelf kan doen via een 1op1 traject.

Onze laatste blogs

De perfecte mix: organisch en betaald beheer in social media marketing
Social Media voor KMO's: Het belang van effectieve online Aanwezigheid
AI en Social media beheer: Een Gids voor KMO's en Retailers
Voordelen van social media marketing uitbesteden
Social Media trends 2024: Wat jij moet weten! 🌐
Hoe je bedrijf online laten uitblinken? De kracht van social search