blog social media uitbestedenTegenwoordig zit vrijwel iedereen op social media en zijn we 24 uur online bereikbaar. De consument van morgen groeit op tussen de smartphones en tablets.

Daarom wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om zichtbaar te zijn op social media. Eigenlijk tel je als bedrijf niet meer mee zonder een Facebook-, instagram-pagina, pinterest-, twitter-, linkedin-account.

Je moet immers online gezien worden en in contact blijven met jouw doelgroep!
Welke je ook kiest, wij garanderen online rendement.

Voordelen van uitbesteden

Door social media kom je als bedrijf gemakkelijk in contact met je doelgroep en kun je sneller en persoonlijker met je doelgroep communiceren. Je bedrijf krijgt een gezicht. Bovendien kun je relatief snel en gemakkelijk je naamsbekendheid vergroten en dus groeien.
Daarom maak je social media pagina’s aan… Maar als deze pagina’s er eenmaal zijn, leveren ze vaak niet het gewenste resultaat op. Want alleen het hebben van zo’n pagina is niet voldoende, je zult er ook echt actief mee aan de slag moeten. En daar schuilt vaak het probleem. Bedrijven hebben er veelal de tijd/capaciteit niet voor en daarbij vergt het ook de nodige kennis om je pagina’s goed zichtbaar te krijgen in de zoekresultaten. Dit is vaak de reden dat het rendement tegenvalt en kansen onbenut blijven en dat is natuurlijk zonde.

Social media uitbesteden en 7 argumenten om direct te starten.

1. Kostbare winst in tijd: het bijhouden van social media kost veel tijd, tijd die je liever besteedt aan je eigen werk. En als je eenmaal bent begonnen met social media is er geen weg meer terug. Hou je het niet bij, dan zal het nooit het gewenste resultaat opleveren. Besteed je het uit, dan heb je er geen omkijken meer naar.
2. Professionele aanpak:  misschien heb je zelf niet zoveel kennis van social media en weet je niet goed hoe je het aan moet pakken. Dan is het prettig dat een team van experts dat wél precies weet. En juist door die kennis haal je meer rendement uit jouw social media.
3. Investering is laag: social media is een goedkope en laagdrempelige vorm van marketing. Je kunt namelijk heel gericht je doelgroep aanspreken. De kosten zitten met name in de tijd die je besteedt aan social media.
social media icons 24. Groei van de naamsbekendheid: je bedrijf wordt online beter zichtbaar en vindbaar en daarmee vergroot je het bereik van jouw product of dienst.
5. Verhoging van de omzet: volgens internationaal onderzoek halen bedrijven die zich bezig houden met social media een omzetstijging van ruim 18%. Worden er meerdere social media kanalen ingezet dan is het online rendement nog hoger.
6. Meer verkeer naar je website:  door het gebruik van links in je social media genereer je extra verkeer naar je website. Ook zullen potentiële klanten vanuit deze social media kanalen meer over jouw bedrijf willen weten en de bedrijfswebsite gaan bezoeken.
7. Duidelijk inzicht in resultaten: de experts meten en monitoren de resultaten van alle berichten. Welke berichten scoren het beste, op welke tijden kun je het beste iets posten? Bovendien reageren ze op berichten en vragen.Social Media Web Signs
Wij garanderen online rendement. Ben jij al klaar voor online groei?

Bouw samen met deMagnolia aan jouw sociale media toekomst!Facebook

Super dat je me wil volgen op Social media