Instagram storiesInstagram stories : zijn verhalen (foto’s, video’s en boomerangs) die je post op je Instagram account en die 24 uur beschikbaar blijven voor je volgers.

De verhalen kan je pimpen door er een leuke filter, tekst, locatie en allerhande afbeeldingen op te zetten. Elk verhaal duurt max 16 seconden. Door er meerdere na elkaar te nemen, kan je je verhaal langer maken, of verschillende na elkaar posten.

2

Waarom zou je het gebruiken voor je bedrijf? De stories op Instagram zijn een perfecte manier om je verhaal achter je post te laten zien. Wat gebeurt er achter de schermen? Vaak hebben je volgers niet genoeg aan je post alleen of zijn ze benieuwd hoe die mooie foto tot stand gekomen is. Adv de stories kan je dat aantonen.

  • Bedrijven met een productie hebben hierbij de perfecte gelegenheid om hun dagelijkse activiteit in de picture te brengen.
  • Als fashion store kan je bij het maken van je fotoshoot een blik achter de schermen tonen. Hoe worden de models geschminkt, welke lens gebruikt de fotograaf, …
  • Als social media bedrijf kan je via stories aankondigen dat er een blog komt. 😉

1

 

Meer weten hoe je Instagram stories kunt opzetten voor je bedrijf? Contacteer me!

els@demagnolia.be

 

Super dat je me wil volgen op Social media