Starten met Instagram

starten met Instagram

#startenmetinstagram: een online Instagram cursus voor beginners

Ben jij als ondernemer klaar om de volgende stap te zetten naar de online zichtbaarheid van je bedrijf?

Je hebt al wel van Instagram gehoord en/of hebt zelfs als een Instagram account.

Maar je zit strop en kan dit fantastische medium niet inzetten als marketingtool voor jouw onderneming. Want je weet niet hoe eraan te beginnen.

Je wil je bedrijf online op de kaart zetten

je naamsbekendheid vergroten en van je volgers je klanten maken.

Je weet dat Instagram daar een perfect medium voor is en beseft dat je niet meer mag wachten om mee op die kar te springen.

Maar hoe doe je dat nu? Een Instagram account aanmaken lukt je nog wel, maar wat met een bedrijfsaccount, Profielpagina en hoe maak ik een post aan met mooie foto en waardevolle content.

starten met Instagram
starten met Instagram

In de Starten met Instagram cursus beginnen we bij het begin. We maken zelfs een Instagram bedrijfsaccount aan en zetten alle op punt.

Heb je er al eentje en ben je zelfs privé al actief, top. Dan heb je al een stapje voor.

Heb je nog geen account, dan zit je hier helemaal goed en help ik je gaande weg bij de opstart.

Wat mag je verwachten?

De cursus is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken die je kan volgen waar je wil, wanneer je wel en op welk tempo. Je krijgt onbeperkte toegang.

starten met Instagram modules

Deze cursisten gingen jou voor:

★★★★★

We leerden Els van deMagnolia kennen via een collega handelaar. In haar cursussen omtrent social media strategie geeft ze je op een heel gedreven en enthousiaste manier gebruiksklare tips & tricks! Je kan er direct mee aan de slag. Els is heel vlot bereikbaar en kent de nieuwste evoluties in de online wereld als de beste! Een meerwaarde voor elke ondernemer! 🙂👍

Jo de Keulenaar van DM Optiek

★★★★★

Ik heb met veel voldoening en plezier deelgenomen aan de cursus Instagram voor beginners en gevorderden. Het was uitgebreid, zeer goed en bruikbaar. Ik maakte tijdens de eerste lesavond mijn eigen professioneel account en ging hier thuis verder mee aan de slag. Els van De Magnolia is een expert, neemt de tijd voor iedereen, geeft veel tips en tools zodat je het geleerde meteen kunt toepassen. Een aanrader!

Sigrid Sypré van Sypressi

★★★★★

Als je je sociale media wil boosten, dan ben je bij Els aan het juiste adres! Professionele aanpak, duidelijk, eerlijk en heerlijke cursus! Bedankt Els voor je energieke aanpak!!

Evelyne Minnaert