Instagram online cursussen die je volgt op je eigen tempo

Heb jij ook het gevoel dat je niet mee kan met de sterke digitale groei?

Je bent ondernemer en wil je bedrijf online (nog meer) op de kaart zetten, maar je hebt het gevoel dat je achterloopt. Je wil erg graag en probeert al eens, maar loopt regelmatig vast!

I know the feeling. Want zo startte ik destijds ook. Gewoon, met wat te plaatsen hier en daar. Ik maakte gebruik van (vaak de verkeerde) hashtags en gebruikte (mooie) foto’s… Tot ik besefte dat dit niet voldoende was. Online zichtbaar zijn, je naamsbekendheid en bereik vergroten doe je op een professionele manier. Met een online marketing strategie dus.

Daarom ben ik me gaan verdiepen in Instagram marketing, volgde de juiste opleidingen en al gauw merkte ik dat je van je volgers je klanten kon maken. Ik startte met deMagnolia en ondertussen heb ik al meer dan 250 ondernemers geholpen hun online zichtbaarheid te vergroten door in te zetten op Instagram.

Deze kennis en ervaring heb ik voor jou, gebundeld in 3 verschillende cursussen die je apart, maar ook in pakket én zelfs met persoonlijke begeleiding van 6 maanden om van jou een Instagram marketing PRO te maken:

1. Starten met Instagram is een online cursus waar je Instagram op een eenvoudige manier opstart en leert.

Een cursus die je van A tot Z uitlegt hoe je een Instagram accounts aanmaakt, waarom je Instagram kan inschakelen als marketingtool voor je onderneming. Na deze cursus kan je als ondernemer met dit social media kanaal perfect van start.

2. Instagram verdieping is een online cursus voor de Instagram gevorderde en/of voor diegene die de ‘Starten met Instagram’ gevolgd heeft.

Met deze cursus zal je dieper duiken in Instagram: van Tone of Voice, Algoritme tot Hashtags en nog veel meer. Na deze cursus kan je inplannen, statistieken lezen en nog meer groeien in je online marketing.

3. Instagram Stories is een online cursus waar je leert op een professionele manier verhalen te plaatsen en deze feature ten volle leert gebruiken. Na deze cursus kan je je bereik nog vergroten, een relatie aanknopen met je volgers en tot interactie overgaan.

Word jij binnenkort een Instagram PRO? Start vandaag nog het hele pakket mét persoonlijke begeleiding.

Want ik ga je begeleiden met 3 waardevolle cursussen en gedurende 6 maanden met 4 online coaching-calls van telkens 1 uur.

Dit opvolgingstraject geeft je die extra boost en geeft je bij elke stap die we samen ondernemen de juiste push om van je volgers je klanten te maken. Een aanrader!

Ben je er klaar voor?

Start vandaag nog met Instagram marketing.

Onze laatste blogs

Waarom social media uitbesteden een goed idee is.
Zet Meta advertising slim in en druk niet zomaar op de promoot knop.
Instagram veranderingen
De beste tijd om te posten op je social media kanalen
Een carrousel op Instagram zorgt voor veel meer bereik
Vergroot je naamsbekendheid met social media