Instagram verdieping

Instagram verdieping

#Instagramverdieping: een deep dive in Instagram

Ben jij als ondernemer al goed op weg met Instagram, maar kan je nog wat hulp gebruiken bij het optimaliseren van je skills, je account en vooral hoe je Instagram gebruikt als marketingtool?

Dan is deze cursus helemaal voor jou!

Want in deze online training duiken we dieper in op de Instagram marketing.

Zetten alle puntjes op de I, kan je op een strategische manier nieuwe volgers aantrekken en kan je van die volgers nieuwe klanten maken.

Je wil je bedrijf online op de kaart zetten,

je naamsbekendheid en bereik vergroten.

Je weet dat Instagram daar een perfect medium voor is en beseft dit maar al te goed.

In deze verdieping help ik je nog meer om dit social media kanaal in te zetten als marketingtool.

Instagram verdieping

We nemen in de Instagram verdieping cursus een deep dive en zetten de puntjes op de I wat Instagram marketing betreft.

Wat mag je verwachten?

De cursus is onderverdeeld in verschillende hoofdstukken die je kan volgen waar je wil, wanneer je wel en op welk tempo. Je krijgt onbeperkte toegang.

instagram verdieping modules

Dit is wat anderen zeiden:

★★★★★

Ik heb met veel voldoening en plezier deelgenomen aan de cursus Instagram voor beginners en gevorderden. Het was uitgebreid, zeer goed en bruikbaar. Ik maakte tijdens de eerste lesavond mijn eigen professioneel account en ging hier thuis verder mee aan de slag. Els van De Magnolia is een expert, neemt de tijd voor iedereen, geeft veel tips en tools zodat je het geleerde meteen kunt toepassen. Een aanrader!

Sigrid Sypré van Sypressi

★★★★★

De cursus ‘Instagram voor gevorderden’ was een welkome opfrissing van wat ik al wist en ik heb ook veel nieuwe dingen bijgeleerd. Els weet waarover ze spreekt: Ze beheert diverse social media accounts waaronder enkele klinkende namen. Ze weet haar kennis op een heldere manier over te brengen met aandacht voor elke cursist. Aanrader!

Daisy De Coster

★★★★★

Dankzij de tips van Els van DeMagnolia heb ik écht goed geleerd van mijn Instagram en Facebook feed te beheren. Het heeft me niet alleen meer volgers opgeleverd maar ook een efficiëntere tijdsindeling van mijn dag. Echt een toppertje met gepast advies ineens toepasbaar voor jouw branche.

Els Verresen