Het deMagnolia Jaaroverzicht 2019 & vooruitblik 2020

De laatste dagen van 2019 blik ik traditiegetrouw even terug op “deMagnolia social media hoogtepunten”
EN kijk ik alvast ook vooruit naar wat komt in 2020.Persoonlijke workshops social media

zijn vorig jaar erg veel aanbod gekomen. Twee jaar doe ik dit al met veel overtuiging en expertise. Een persoonlijke workshop houdt in dat we 1 op 1 samenwerken aan de social media kanalen van de ondernemer met de nodige interactie. Facebook en Instagram, maar ook LinkedIn stonden vaak op de agenda.

Workshops Instagram en Facebook in groep

werd in 2019 gelanceerd op vraag van verschillende geïnteresseerden. Samen met ongeveer een 6 à 7 tal gedreven ondernemers uit verschillende netwerken bekeken we de social media kanalen Instagram en Facebook apart. De interactie tussen de verschillende bedrijfsleiders bracht vaak zeer interessante conversaties mee en we leerden op die manier veel van elkaar.

Workshop Instagram voor liefhebbers

werd in 2019 ook gelanceerd, eveneens op vraag van verschillende Instagram fans. Het kanaal werd op een andere manier bekeken dan tijdens de workshops Instagram  marketing voor bedrijven. We werkten meer rond het “creatieve” door het gebruik van filters, apps, stijlen… Groepjes met enthousiaste Instagrammers werkten vol overgave mee om van hun account een ‘eigen’ account te maken.

Social media consultancy

is een vaste waarde in mijn bedrijfje. Op deze manier help ik ondernemers adv een goeie, op maat gemaakte social media strategie hun vooropgestelde doelstelling te behalen.

Consultancy op maat. 

Niet enkel social media komt aanbod, het opmaken van nieuwsbrieven, een mooie lay-out bij events of opendeurdagen, modeshows …  Kortom, alles wat binnen het online-gebeuren van een bedrijf  past, nemen we onder de loop en werken we uit.

deMagnolia in 2020

In 2020 breid ik mijn activiteiten nog meer uit. Buiten bovenstaande (wat ik uiteraard nog steeds zal verderzetten, weliswaar steeds in een nieuw jasje omwille van de erg snel groeiende- en veranderende online marketing) werk ik aan volgende punten :

Een nieuwe duidelijke- en overzichtelijk website komt ergens begin februari online. Eentje waar de verschillende diensten mooi geordend zijn en waar je online kan boeken voor elke dienst. Uiteraard kan je me steeds bereiken via mail : els@demagnolia.be

Workshop Instagram stories staat bovenaan het lijstje van de nieuwe workshops. Omdat de Stories HOT zijn en ook in 2020 een zeer belangrijke rol zullen innemen.

Workshop LinkedIn komt in het voorjaar ook op de agenda. Een kanaal om in het oog te houden. Het tweede jaar oprij neemt deze een belangrijke plaats in als traffic driver. Buiten een account kan je nu ook een bedrijfspagina aanmaken en op die manier je onderneming online verder op de markt zetten. Een aanrader!

Workshop Mailchimp staat ook op het programma. Meld komende activiteiten aan of geef info over jouw producten en/of diensten via een mooie- en duidelijke nieuwsbrief.

Dit zijn activiteiten die vaststaan voor 2020.
Verder werk ik nog aan projecten die later op het jaar worden voorgesteld.

Heb je interesse in één van bovenstaande diensten, aarzel dan niet en neem gerust contact met me op.

els@demagnolia.be

Verder wens ik je een prettig eindejaar en een succesvol 2020 toe!

Onze laatste blogs

Hoe zet je met krachtige beeldtaal in op social media?
Instagram veranderingen
5 redenen waarom social media marketing belangrijk is voor je onderneming
10 waardevolle tips om je bereik op social media te vergroten.
5 tips voor de juiste branding kleuren in je bedrijf
5 tips om de tone of voice van je bedrijf juist te zetten