Snel snel is een NO GO in social media marketing

‘Of je even snel iets op social media kan plaatsen want ik heb binnenkort een evenement dat wel wat aandacht nodig heeft.’

Hoeft niet teveel aandacht aan gegeven worden hoor! De foto en (beperkte) input vind je in de mail .En graag op alle kanalen plaatsen voor zoveel mogelijk bereik… thanks.’

Krijg jij daar ook de kriebels van?

Als ik naar de bakker ga en bestel een taart voor mijn verjaardag met een afbeelding van den Teletubie en verwacht dat ze binnen 10 min. klaar is?? Dat gelooft toch niemand.

Wel, bekijk social media marketing ook eens vanaf dit standpunt. Want van een taart verwacht je dat ze vers is, lekker smaakt en op maat gemaakt voor je verjaardag. En bovendien weet je ook dat de bakker dit niet in 10 min voor je kan klaarmaken.

Organische groei en naamsbekendheid vergroten bereik je ook niet zomaar in een wip en een knip omdat je een paar foto’s met beperkte tekst op gelijk welk uur plaatst.

NOPE, no way!

Je naamsbekendheid- en online zichtbaarheid vergroten vraagt aandacht. Want een goeie strategie is echt wel een vereiste. Anders doe je het beter niet.

Investeer daarom in je social media marketing en neem een social media beheerder onder de arm of leer hoe je het zelf kan doen via een 1op1 traject.

Onze laatste blogs

Hoe zet je met krachtige beeldtaal in op social media?
Wat doe je om je facebook account extra te beveiligen?
Facebook/Meta Business Manager, 5 redenen waarom je dit best opstelt.
5 redenen waarom social media marketing belangrijk is voor je onderneming
10 waardevolle tips om je bereik op social media te vergroten.
5 tips voor de juiste branding kleuren in je bedrijf